Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Pinsekirken Noahs nettside: pinsekirkennoah.no. Pinsekirken Noah er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på disse nettsidene.

Personopplysninger som behandles

Nettsiden samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

Hvordan informasjon innhentes?

Nettsiden samler inn opplysninger gjennom skjemaer som f.eks. kontaktskjemaer. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Pinsekirken Noah er ikke ansvarlig for eksterne påmeldingsider med betaling med kortinformasjon og annen informasjoninnhenting. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene på skjemaer, kan vi være forhindret fra å gi deg tilbakemelding på forespørsler.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Formålet med informasjonen som innhentes

For å kunne sende tilbakemelding på forespørsler.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på nettsiden lagres ikke, men sendes umiddelbart videre via epost.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Pinsekirken Noah kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Pinsekirken Noah.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Pinsekirken Noah ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Les også hvordan vi behandler informasjonskaplser/cookies