Sangkveld med Kjell Samuelson

Kalender
Pinsekirken Noah
Dato
12.03 2017 18:00 - 20:00
Sted

Beskrivelse

Sangkveld med Kjell Samuelson 12.3. kl. 18.00

 

Kjell Samuelson til Vestlandet med Minns du sångenKjell Samuelson Noah 12.3.2017 450px

Kjell Samuelson turnerer fortsatt med gospel og åndelige sanger i hele Norden.
I mars kommer han tilbake til Norge og skal ha flere sangkvelder på Øst- og Vestlandet med temaet MINNS DU SÅNGEN – en musikalisk resa genom 40 år med fokus på gospelsanger og kjære, åndelige sanger som forbindes med brødregruppen Samuelsons. Det blir rikelig med anledning til allsang.

Etter turnéstart i Kongsvinger, Mjøndalen og Hjartdal kommer Kjell til Vestlandet for å ha flere sangkvelder. Først ut er INRI-Kirken, Rong Handelssenter onsdag 8. mars. Torsdag 9.3 går turen videre til Tysse Bedehus i Samnanger, fredag 10.3 til Vaksdal kirke, lørdag 11.3 till Kyrkjekrinsen Bedehus for så å avsluttes søndag kveld i Pinsekirken Noah, Arna.

Brødrene Samuelsons musikk og sanger har i flere tiår fenget og berørt mennesker i hele Norden, og det er interessant å se hvordan folk i ulike aldre fra brede lag av befolkningen fortsatt kommer for å høre og synge med på refrengene. De klassiske evangeliske sangene står fortsatt sterkt i befolkningen. Deres LP-plater, kassetter og CD-plater finnes i mange hjem og deres glade og fengende musikk har nådd langt utanfor kirkene og tradisjonelle kristne sammenhenger.

Etter storebror Rolfs tragiske død 1981 fortsatte brødrene som en trio i noen år. Etter at brødreguppen senere ble oppløst har Olle bosatt seg i California, USA og Kjell og Jard jobber videre hver for seg. Etter oppløsningen har Kjell rukket å gi ut 6 egne CDer, hvorav den siste (Goda nyheter) inneholder 16 sanger på svensk, alt fra rolige ballader til fengende gospelsanger, de fleste skrevet av Kjell.

Vi håper på store samlinger i frie former med godt fellesskap. Den som ønsker det kan få kjøpe signerte CDer.

 

I steden for adgangspenger tas det opp en kollekt

 

Du kan se og høre Kjell Samuelson i aksjon på mange Youtube-klipp.

Plakat beregnet på utskrift kan lastes ned ved å klikke her. (PDF)