Bibelord topp

For dere er alle Guds barn

i kraft av troen på Kristus Jesus.

Gal. 3:26

Pinsekirken Noah Nyheter og artikler

Abonner via epost

Onsdagsmøter i Korona-tider

Kjære alle sammen!Frykt ikke

Vi håper at dere alle har det bra og er ved godt mot.

Hver onsdag pleier vi å samles i bønn. De neste ukene vil ikke dette foregå i Noah, men der vi er i hjemmene våre.
Vi ber om beskyttelse for kjente og kjære, syke og ensomme, menigheter og kirker. Vi ber om at storting, regjering og helsevesen tar gode og kloke avgjørelser i denne vanskelige tiden.

Dere må gjerne sende inn takke- og bønneemner til oss, enten her på Facebook eller til vår epost-adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvis dere ønsker å snakke med noen, kan dere ta kontakt på tlf. 94243433, så skal vi formidle videre.

Vi anbefaler dere også å følge med på videogudstjenester og andakter fra andre menigheters Facebook-sider, eksempelvis Pinsekirken Tabernaklet sin side.