Bibelord topp

For dere er alle Guds barn

i kraft av troen på Kristus Jesus.

Gal. 3:26

Pinsekirken Noah Nyheter og artikler

Abonner via epost

Konsert med Gordon Mote i Tabernaklet i Bergen 29.11.2016

Gordon Mote ptp 2016 plakat 320px

Gordon Mote er en kjær artist for mange og er særlig kjent for sitt imponerende pianospill. Mange av dere har kanskje sett og hørt han på Gaither's Homecoming shows.

I november og desember gjester han Norge og holder konsert i regi av Ibra media i Pinsekirken Tabernaklet Bergen tirsdag 29.11 kl. 19.00. Se pressemelding og plakater under her for mer informasjon.

Gordon har produsert mye og du finner mye av og med han på Youtube.
En liten smakebit kan f.eks. være hans spenstige versjon av Go tell it on the mountain. Vil du høre mer kan du gjerne bruke denne spillelisten (youtube) som utgangspunkt.

Pressemelding fra Ibra media:

Gordon Mote kommer til Norge igjen!

Alan Jackson, Brad Paisley, Lionel Richie, Tanya Tuker, Carrie Underwood og mange mange andre er artister som Gordon Mote har samarbeidet med.
Godon Mote er rangert som en av de beste pianistene i verden.  Han har et stort musikalsk spekter, men serverer mye blues og gospel i sine konserter.

Som soloartist har han ti produksjoner bak seg inklusive Dove Award-nominasjonene ”If You Could Hear What I See” (2004), ”Don’t Let Me Miss the Glory (2007) og hans kritikerroste Juleplate.

For sitt samarbeid med flerer topp-artister har han to Academy of Country Music Awards for topp piano/keyborard spilling og to Music Row Magazine Instrumentalist of the Year Awards (2009,2001) for å spille på flere top ti album.

Selv om Gordon Mote er født blind har ikke dette hindret han i å nå sine mål. Allerde som tre-åring overrasket han sine foreldre ved å sette seg til pianoet å spille “Jesus loves me” med to hender!

Som ung var han en av de første studenten i landet som gikk på en vanlig offentlig skole. Senere studerte han på flere universiteter og stod med glans. To dager etter fullførte studier ble han invitert av Country music legenden Lee Greenwood til å bli med i hans band. Siden har han hengitt seg til musikken!

Gordon Mote har et stort musikask register som har appell til mennesker i alle alder. Hans sang og musikk har et tydelig kristent budskap og konsertene hans gir deg en musikkopplevelse som du sent vil glemme!

IBRA Media Norge (ibra.no) arrangerer denne turneen sammen med lokale menigheter. Det vil bli informasjon og innsamling til IBRAs verdensvide mediemisjon i konsertene.

Du kan oppleve GORDON MOTE IBRA Christmas Tour 2016 i månedskifte november/desember 2016 syv steder i Norge. Billetter er i salg på Checkin.no eller ved dørene.

Klikk her for å laste ned stor plakat i JPG-format, eller klikk her for å laste ned en PDF-variant av plakaten i liggende format.