Bibelord topp

For dere er alle Guds barn

i kraft av troen på Kristus Jesus.

Gal. 3:26

Forsideslides 1

• Slide 1

Herren er nær hos alle som kaller, hos alle som ærlig kaller på ham.
    Salme 145:18

• Slide 2

Men jeg setter min lit til din trofasthet, mitt hjerte skal juble over din frelse.
    Jeg vil synge for Herren, for han har gjort vel imot meg.
    Salme 13:6

• Slide 3

...alle ting tjener til det gode for dem som elsker Gud.

Rom. 8:28

For deg som bruker Pinsekirken Noahs websider er det et par ting som kan være greit å vite.

Pinsekirken Noahs websider bruker såkalte cookies  ("informasjonskapsler" på norsk) for å tilby besøkende tilpassede nettjenester og sikre best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapsler kan ha mange ulike oppgaver, for eksempel å lagre valg du gjør underveis (typisk eksempel: Når du legger varer i en handlekurv i en nettbutikk) samt spore bruksmønster for statistiske formål. Noen informasjonskapsler lar nettsiden ”huske” hvem du er i løpet av den tiden du befinner deg på den (såkalt sesjonsavhengig informasjonskapsel), mens andre også vil kjenne deg igjen neste gang du kommer til nettstedet (fast informasjonskapsel). Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter.

Google Analytics

For å få et best mulig inntrykk av hva du er opptatt av og hvordan du bruker nettsidene våre bruker vi verktøyet Google Analytics, som ved hjelp av anonymiserte data forteller oss hvor mange som besøker hvilke sider. Det sendes ikke data som kan identifisere deg som person til Google.

Google Analytics-verktøyet hjelper oss til å bestemme hva som skal prioriteres på nettsidene våre.

_ga og _gid
Statistikk: Skiller brukere via en anonym identifikator

_utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz

Disse brukes blant annet til statistikk og til å skille mellom besøkende til websiden.

jbcoockies

Les også vår personvernerklæring